Tre nye direktører til Webstep

Webstep gjør utskiftninger i ledelsen.

Liv Annike Kverneland er ny finansdirektør i Webstep fra og med 1. september, opplyses det i en melding.Hun har erfaring fra som finansdirektør i ulike selskaper i IT- og konsulentbransjen, sist i selskapet Computas, hvor hun har vært finansdirektør siden august 2016.Les også: Investeringsøkonom om «glemt» sektor på Oslo Børs: Ekstremt lønnsom Webstep melder samtidig at Hans Sigvart Hansen er ansatt som ny driftsdirektør (COO), etter å tidligere ha vært direktør i selskapets prosjekt- og testledelsesavdeling.I tillegg blir Rolf Helle, tidligere rådgiver innen forretningsutvikling og en av selskapets grunnleggere, direktør for forretningsutvikling.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også