UBS oppgraderer tech-gigant – aksjen klatrer

Løfter kursmålet til 180 dollar per aksje.

IBM-aksjen vil klatre grunnet høyere etterspørsel for selskapets kjernevirksomhet, ifølge UBS. Meglerhuset oppgraderte i dag IBM-aksjen til kjøp fra nøytral, ettersom UBS mener IBM vil generere høyere inntjening enn forventet i 2019. - Vi tror bærekraftig vekst for IBM ligger i kortene, skrev analytiker John Roy til sine klienter tirsdag. - Mainframe-syklusen vil ende, og FX-motvind vil sannsynligvis skade topplinjen noe, men vi tror dette er priset inn i aksjen. IBM fungerer bedre, og vi spår at multiplene vil kunne ekspandere videre forbi forventningene til Analytics og Cloud, avsluttet Roy, som høynet kursmålet til IBM fra 160 til 180 dollar aksjen. IBM-aksjen er i skrivende stund opp 2,5 prosent til 152,63 dollar.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker