Vennerød tok tregangeren på eiendom

Dine Penger- og tv-profil Christian Vennerød solgte eiendom til Obos og håvet inn.

Christian Vennerøds selskap Fellesforlaget fikk et resultat før skatt på 16,8 millioner kroner i 2017, mot 4,6 millioner kroner i 2016, skriver DN.- Av og til realiserer man mye på en gang. Først og fremst er det et eiendomsprosjekt på Røakollen som slår ut på tallene. Her var jeg en av de største aksjonærene. Obos ga meg et tilbud som var så bra at jeg valgte å slå til, sier Vennerød til avisen.På Røakollen i Oslo bygger Obos ifølge avisen totalt 360 leiligheter i den gamle næringsparken rett over Merradalen. Komplekset skal bestå av fem separate blokker, der første blokk skal stå ferdig høsten 2019. Blant leilighetene er en penthouseleilighet til 22,5 millioner kroner.Vennerød forteller til avisen at han solgte seg ut av eiendomsprosjektet for mer enn tre ganger så mye som han kjøpte seg inn for. Han understreker at verdiøkningen har skjedd over lengre tid.


Les også