- Vil ikke snakke om milliardærstatus

Tidligere volleyballproff Bjørn Maaseide har bygget opp et finanskonsern som forvalter milliarder.

I januar ble det kjent at Bjørn Maaseides Kraft Finans skulle starte bank. Prisingen på selskapet sendte den tidligere volleyballproffen opp på milliardærlisten. Men statusen som milliardær er Bjørn Maaseide ikke så komfortabel med å snakke om. - Trening har vært en del av meg hele veien. Jeg har vært der i 20 år, sier Bjøn Maaseide, som har bygget opp mye av formuen gjennom treningskjeden Sats Elixia. Hør Maaseide snakke om timing, Kraft Finans, karriere, pendling, næringseiendom, Sats Elixia og ikke minst - å være tilbake i Stavanger. Klikk deg inn under - eller abonnér på HegnarPodden i iTunes eller SoundCloud.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også