Årsverste for innsiden

Fem av fem tapte.

Innsideporteføljen falt 1,78 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 2,01 prosent.Differansen på 3,8 prosentpoeng i innsidens disfavør betyr at uken ble årsverste for porteføljen - med god margin.Porteføljen mister dermed en del av forspranget til børsen, men leder fortsatt med 21,5 vs. 15,1 prosent så langt i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Alle slått av børsenHaudemann-favoritten NRC Groups stjernestatus i porteføljen er intakt, selv om aksjen falt 2,4 prosent i forrige uke.Aksjen er likevel opp 34,5 prosent siden 11. mai.Ukens svakeste aksje var Insr Insurance Group, som falt 6,4 prosent.MPC Container Ships bidro også negativt, ved å falle 1,3 prosent.På den positive siden steg Elkem 0,5 prosent, mens Borr Drilling la på seg 0,6 prosent.Dermed klarte ingen av aksjene å holde tritt med børsen i forrige uke.Bak denne uken ogsåHovedindeksen på Oslo Børs står i skrivende stund i 943,57, og er dermed opp rundt syv poeng (0,7 prosent) fra nivåene ved lunsjtider fredag.Elkem har i samme periode falt marginalt.Insr Insurance Group har steget rundt prosenten til 8,50 kroner.NRC Group er uendret på 74 kroner.Borr Drilling har steget 0,5 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens MPC Container Ships har falt 2,1 prosent til 46,40 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også