Advarer mot høy risiko – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Norwegian Finans Holding og Golden Ocean. Det advares mot høy risiko i førstnevnte.Les også: En rekke analytikere forteller hvorfor aksjen stuper- Norwegian Finans Holding presenterte kvartalstallene tirsdag og aksjen falt nesten 16 prosent. Aksjen har aldri falt mer på en dag. Det var dessuten høy omsetning. Totalt ble det handlet for cirka 195 millioner kroner i aksjen, noe som er åtte ganger så mye som vanlig dagsomsetning. Kursen dundret gjennom støttenivåene ved 86 og 80 kroner, og signaliserer dermed videre nedgang. Negativ volumbalanse svekker aksjen ytterligere. Det er lite støtte under dagens nivå, så risikoen er høy. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Golden Ocean Group brøt den stigende trendkanalen tidligere i oktober og ga salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon. Kursen har nå brutt støtten ved 62 kroner og signaliserer med det videre nedgang. Neste støttenivå ligger ved 55 kroner. Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt negativt, med RSI under 30. Det indikerer økende pessimisme hos investorene og videre kursnedgang for selskapet. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.