Aker Solutions omorganiserer toppledelsen

Inn kommer tidligere styreleder for den norske delen av Aker Solutions, Linda Litlekalsøy Aase.

Linda Litlekalsøy Aase blir konserndirektør for såkalte brownfield-prosjekter, som betegner utvidelser, ombygginger og satelitter på allerede eksisterende felt, melder Sysla.Aase, som kommer fra stillingen som styreleder i Aker Solutions, blir nå ansvarlig for vedlikehold og modifikasjoner for Aker Solutions globalt.- Vår industri er i konstant endring og vi må fortsette å levere prosjekter og tjenester til våre kunder til konkurransedyktige priser. Som selskap har vi regelmessig tilpasset oss i over 175 år, og det vil vi fortsette å gjøre når vi finner det nødvendig. Denne endringer handler om å fokusere innsatsen vår og styrke gjennomføringsevnen ytterligere, sier hun til nettstedet.Aase har vært ansatt i Aker Solutions siden 2014, og ble styreleder i 2016. I den nye stillingen sitter hun i konsernets øverste ledelse sammen med åtte andre.Ut forsvinner ifølge Sysla David Clark, som har vært konserndirektør for servicedelen til Aker Solutions.