Aker Solutions sikrer mer jobb

Aker Solutions har sikret mer jobb i Afrika.

Aker Solutions er tildelt en femårig avtale for vedlikehold og drift for BPs Greater Plutonio- og PSVM-felter offshore Angola, ifølge en melding fra Aker Solutions torsdag.Arbeidet omfatter prosjektering, innkjøp og konstruksjonstjenester for FPSO-fartøyet på hvert felt.- Vi er glade for å støtte BP i Angola, som er et viktig marked for Aker Solutions. Vi har en sterk rekord for vellykket levering i Angola, og har gitt støtte til viktige prosjekter som Dalia og Kaombo. Vi er nå glade for å utvide tilbudet til å inkludere vedlikehold, modifikasjoner og driftstjenester i Vest-Afrika, kommenterer Luis Araujo, konsernsjef i Aker SolutionsAker Solutions har jobbet i Angola siden 1998 og har for tiden over 270 ansatte i Luanda.Ordren vil bli bokført i tredje kvartal 2018.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også