Aksel Lund Svindal inn med flere millioner i ny bank

Alpinstjernen har hentet hjem både OL-gull og VM-gull, men han har også gjort det stort som investor. Nå satser han flere millioner på ny bank.

Den nye teknologibanken Aprila Bank hentet mot slutten av fjoråret inn 170 millioner kroner i startkapital. Selskapet ble fredag registrert på NOTC-listen, skriver DN.På eiersiden i banken er alpinstjernen Aksel Lund Svindal. Han står ifølge avisen personlig oppført med 650.000 aksjer i banken, som basert på siste kurs på syv kroner er verd 4,5 millioner kroner.- Vi har vært mye i bank og synes presentasjonen deres hadde en del positive sider som skilte seg fra ting vi ikke har gått inn i, sier alpinstjernens far Bjørn Svindal til DN. Også han eier aksjer i Aprila Bank gjennom investeringsselskapet Riisalleen Invest.Kristoffer Stensrud og familien eier også aksjer i banken, for totalt 2,2 millioner kroner gjennom selskapet Asteriodebakken.