Analytiker: Følg med på denne aksjen

Oljegiganten Equinor har i dag presentert sine Q3-tall.Før tallene ble kjent sendte Investtech ut en «Watch-anbefaling» på aksjen.- Aksjen har brutt ned gjennom gulvet i den stigende trendkanalen, og kursen ligger nå mellom støtten ved 210 kroner og motstand ved 218 kroner. Lav RSI kan være et tegn på at aksjen er oversolgt, og at det er mulighet for en reaksjon opp, slår Investtech fast.Investtech minner om at investorene har vært avventende i forkant av resultatet.- Hvis man får et brudd opp gjennom motstanden ved 218 kroner, vil det utløse et kjøpssignal. Faller derimot aksjen videre ned gjennom støtten, vil det utløse et salgssignal, skriver Investtech.Aksjen er negativ på innsidehandler.- Vurdering: Watch, avslutter Investtech.Torsdagens nyheter blir tydeligvis godt mottatt i aksjemarkedet. I skrivende stund omsettes aksjen for 215,80 kroner, opp 0,89 prosent. Dagens laveste notering har vært på 210,20 kroner mens dagens høyeste notering har vært på 216,30 kroner.Tallenes taleEquinor fikk et ordinært resultat etter skatt på 1,7 milliarder dollar i 3. kvartal 2018, tilsvarende 14,2 milliarder kroner. I samme kvartal i 2017 hadde selskapet et underskudd på 478 millioner dollar.Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 1,8 milliarder dollar.Kontantstrøm fra operasjonelle aktiviteter økte med 2,104 milliarder dollar, sammenlignet med 3. kvartal 2017. Økningen skyldtes hovedsakelig høyere priser på væsker og gass, og ble delvis motvirket av økte skattebetalinger og en endring i arbeidskapitalen.Driftsinntektene var på 19 milliarder dollar, opp fra 13,5 milliarder dollar i samme kvartal i 2017. Her var det følge TDN Direkt ventet 19,395 milliarder dollar.