Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Nordic Nanovector.- Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av Nordic Nanovector ASA, og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang, skriver Investtech.Kursen har snudd ned igjen etter en liten tur opp i begynnelsen av august, og det er ifølge analytikeren dannet motstand ved 67,70 kroner. Aksjen har støtte ved 41 kroner, og et brudd under dette nivået vil utløse et nytt salgssignal.- Høy omsetning på dager med kursnedgang og lav omsetning på dager med kursoppgang indikerer negativ volumbalanse. Dette er et svakhetstegn. Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på mellomlang sikt, skriver analytikeren.Aksjen er svakt positiv på innisidehandler.- Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.Mandag sluttet aksjen på 50,70 kroner. Det betyr at aksjen er ned 12,13 prosent den siste måneden.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også