Anbefaler kjøp av Tomra

Meglerhus tar opp dekning, og viser til teknologi «uten sidestykke».

Kepler Cheuvreux tar opp dekning på Tomra med kjøpsanbefaling og kursmål 250 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering onsdag.- Panteordninger for innsamling av drikkeemballasje blir i stadig større grad foreslått for å fremme et grønnere miljø. Matsikkerhet og kvalitet er i alles bevissthet, og automatisering er nøkkelen til å sikre en trygg verdikjede for mat i den moderne matindustrien. Tomra er ekstremt godt posisjonert for å kapitalisere på disse globale megatrendene, med teknologiske løsninger som er uten sidestykke, skriver meglerhuset ifølge nyhetsbyrået.Tomra stiger 2,9 prosent til 211 kroner i tidlig handel på Oslo Børs onsdag.Kepler Cheuvreux ser dermed en oppside i aksjen på 18-19 prosent fra dagens nivåer.