Arctic-forvalter kvitter seg med tre aksjer

Oljeduo kastes på dør.

Arctic Fund Management tar denne uken Aker BP, TGS og Sparebank 1 SR-Bank ut av sin anbefalte portefølje, skriver DN .De to førstnevnte bidro sterkt til at porteføljen falt 4,2 prosent i forrige uke, som følge av at oljeprisen korrigerte litt ned etter høstens nærmest uavbrutte rally.I tillegg skuffet TGS markedet i går med sine foreløpige inntektstall for 3. kvartal.Sparebank 1 SR-Bank forsvinner ifølge avisen ut etter å ha gitt nesten 23 prosent avkastning siden aksjen ble tatt inn 4. juni.Aker BP og TGS ble begge tatt inn 24. september, og har siden hhv. steget 3,4 prosent og falt 1,3 prosent.Arctic-porteføljen er - til tross for negativ utvikling i forrige uke - ifølge DN opp 33,9 prosent hittil i 2018. Hovedindeksen har steget 13,3 prosent i samme periode.Porteføljen består nå av aksjene AF Gruppen, Atea, Elkem, Equinor og Evry.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også