B2Holding inngår nye avtaler

B2Holding kommer med flere ferske nyheter tirsdag.

B2Holding kjøper en misligholdt kredittportefølje fra greske Eurobank, opplyses det i en melding.Porteføljen har en pålydende verdi på 2,0 milliarder euro, hvorav 1,1 milliarder euro utgjør hovedstolen priset til 3,1 prosent av pålydende eller 6,0 prosent av hovedstolen.Betjeningen av porteføljen vil forbli i et datterselskapet av Eurobank i samarbeid med B2Kapital.Selskapet melder også at de har inngått en avtale med Waterfall Asset Management og European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) for saminvestering i en portefølje B2Holding kjøpte fra greske Alpha Bank.Porteføljen ble kjøpt for 90 millioner euro med pålydende verdi 3,7 milliarder euro. Etter transaksjonen vil B2Holding ha en minoritetsandel i porteføljen.Les meldingene her og her.


Les også