Bergen Group med kontrakt

Bergen Group Sjøsterk er tildelt kontrakt fra Grieg Seafood.

Bergen Group Sjøsterk har blitt tildelt kontrakt med Grieg Seafood på bygging av en nøkkelferdig fórflåte i betong, ifølge en børsmelding. Levering er sommeren 2019, opplyses det.Fôrflåten som skal leveres Grieg Seafood ASA er på 17x27 meter og har en samlet lastekapasitet på 500 tonn.Flåten er planlagt for bruk i Finnmark, og vil derfor få en utrustning som er ekstra dimensjonert for bruk på eksponerte lokaliteter som er utsatt for krevende værforhold og ekstra kalde temperaturer.- Bergen Group har klare ambisjoner om å vokse som en utstyrs- og serviceleverandør inn mot oppdrettsnæringen, og kjøpet av Sjøsterk-selskapet er en viktig del av denne satsingen. Derfor er vi stolte av at vi siden overtagelsen i juli i år har klart å bygge en ordrereserve på til sammen fem flåter med en samlet produksjonsverdi på nærmere 100 millioner kroner, sier konsernsjef Torgeir Nærø i Bergen Group.