Børsgigant stuper på Wall Street

Kvartalstall skuffer. 

FILE - In this Jan. 16, 2018 file photo, the General Electric logo is displayed at the top of their Global Operations Center, in the Banks development of downtown Cincinnati. General Electric Co. reports earnings Tuesday, Oct. 30. (AP Photo/John Minchillo, File) John Minchillo

General Electric la i dag frem sitt resultat for tredje kvartal 2018. Selskapet meldte et justert resultat på 0,14 dollar per aksje, mot ventet 0,20 dollar. Inntektene beløp seg til 29,6 milliarder dollar, mot ventet 29,9 milliarder dollar.Tallene ble ikke tatt godt imot av markedet, og i skrivende stund er aksjen ned hele ti prosent. Så langt i år har aksjen nesten halvert seg.Ifølge CNBC er det spesielt utbyttekuttet til 1 cent som skuffer investorene.JP Morgan har et kursmål på 10 dollar for General Electric-aksjen, skriver CNBC. I skrivende stund står aksjen i 9.95 dollar.-Fundamentalt var dette dårligere enn ventet, skriver analytiker Stephen Tusa i JP Morgan.Analytikeren skriver videre at tallene fra kraft og fornybar energi var skuffende, men at tallene fra luftfart overrasket positivt. Han venter fortsatt på mer informasjon, og tror det vil bli tøffe tider fremover for den nylig ansatte konsernsjefen.