Bredt børsfall i Asia

A man stands in front of electronic stock board of a securities firm in Tokyo, Monday, Oct. 1, 2018. Asian stocks were mixed Monday after U.S. markets wrapped up their best quarter in almost five years, but sentiment was clouded by lingering worries over global trade tensions. (AP Photo/Koji Sasahara) Koji Sasahara

Alle de store Asia-børsene starter uken i rødt.

De asiatiske børsene står i rødt mandag morgen.I Japan faller Nikkei 1,46 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,10 prosent.Shanghai Composite i Kina er ned 0,79 prosent, og CSI 300 faller 0,82 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 1,01 prosent.Kospi i Sør-Korea er faller 0,71 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 0,79 prosent, og Straits Times i Singapore svekkes 0,36 prosent.Investorene forsøker nå å bestemme seg for hvordan de skal prissette vekst. Nøkkelspørsmålet deres er nå om de egentlig betaler riktig pris for veksten fordi de tror inntjeningen er fantastisk. Men hva kommer til å skje fremover? Vil de fortsette å vokse i den utstrekning verdsettelsen tilsier?, sier Fabiana Fedeli i Robeco til Bloomberg News.