- Da vil vi ikke ha Norwegian-aksjene

Konsernsjefen i IAG forventer ikke at selskapet har eierandelen i Norwegian innen august neste år, dersom det ikke skjer en transaksjon.

Konsernsjef Willie Walsh i International Airlines Group (IAG) forventer ikke at selskapet har eierandelen i Norwegian Air Shuttle innen august neste år, dersom det ikke skjer en transaksjon.Det sier han under en telefonkonferanse i forbindelse med IAGs kvartalsresultater fredag, ifølge TDN Direkt.- Hvis vi ikke har kommet til en ordning innen august neste år, og sannsynligvis tidligere, vil vi ikke ha de aksjene lenger, sier han til nyhetsbyrået, og viser til tidligere uttalelser der han skal ha sagt noe av det samme.Walsh sier ifølge TDN Direkt videre at interessen i Norwegian ikke distraherer selskapet fra å fokusere på egen drift.Han sier også at det ikke var overraskende for IAG at Norwegian i går rapporterte om et mulig joint venture for deler av flåten, noe som ifølge Bloomberg News kan gi et kapitaltilskudd på åtte milliarder kroner for Norwegian.