Deutsche ser pen oppside – aksjen hopper

Anbefaler kjøp av Walmart

The logo for Walmart appears above a trading post on the floor of the New York Stock Exchange, Thursday, May 17, 2018. Walmart is reporting better-than-expected profit and revenue for the first quarter with rebounding online sales. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew

Ifølge CNBC oppgraderte investeringsbanken Walmart-aksjen til kjøp fra hold, og mener detaljistkjeden vil overgå forventningene i tredje kvartal.-Vi tror selskapet nå er i posisjon til kapre flere markedsandeler i matvarehandel, samtidig som de får EBIT-vekst, sier analytiker Paul Trussel.Analytikeren hever kursmålet sitt på aksjen fra 89 til 113 dollar, som tilsvarer en oppside på om lag 17 prosent.Ifølge Trussel hadde Walmart 11 prosent av matvarehandelen på nett i USA i fjor, og han tror denne andelen vil stige til 17 prosent i 2025, melder CNBC.-Vi tror Walmart har et positivt moment med god vekst i kjernevirksomheten, og en voksende online-plattform, som posisjonerer selskapet til å bli en fullverdig Amazon konkurrent på lang sikt.Walmart aksjen stiger i skrivende stund 2,3 prosent på Wall Street. Det siste året er aksjen opp om lag 22 prosent.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker