Direktør i Marine Harvest slutter

Driftsdirektør for havbruk i Marine Harvest takker for seg etter 30 år i selskapet.

Marit Solberg, driftsdirektør (COO) for havbruk Canada, Skottland, Irland og Færøyene, har besluttet å trekke seg tilbake 1. november 2018, ifølge en børsmelding onsdag.- I mer enn tre tiår har Solberg hatt flere nøkkelroller i Marine Harvest, og vi vil gjerne takke henne for hennes bidrag gjennom alle disse årene, heter det i meldingen.Per-Roar Gjerde er utnevnt til ny driftsdirektør for all oppdrettsvirksomhet.Gjerde har vært driftsdirektør for havbruk for Norge og Chile siden 1. januar 2017.Dette er Marine Harvests ledelse med virkning fra 1. november 2018:

  • Adm. direktør: Alf-Helge Aarskog
  • Finansdirektør: Ivan Vindheim
  • Driftsdirektør havbruk: Per-Roar Gjerde
  • Driftsdirektør Salg og markedsføring: Ola Brattvoll
  • Driftsdirektør fiskefôr: Ben Hadfield
  • Global Direktør FoU: Øyvind Oaland
  • Chief Strategy Officer: Glenn Flanders
  • Global direktør HR: Anne Lorgen Riise
  • Kommunikasjonsdirektør: Kristine Gramstad Wedler