Richard Drew

Disse aksjene har aldri vært "billigere"

Dette er aksjene på Oslo Børs som setter nye bunn- og toppnoteringer fredag.

Utviklingen på Oslo Børs er negativ fredag. Noen aksjer opplever svært gode tider, mens andre sliter som aldri før.XXL, den norske sportsgiganten, handles fredag til 41,20 kroner, ned 2,72 prosent, noe som er all-time low. XXL har slitt med marginpress, dårlig vær og et generelt negativt sentiment i retail over lengre tid.REC handles også lavere enn noensinne. I handelen fredag får du kjøpt en REC-aksje for 0,591 kroner, noe som er 3,11 prosent billigere enn i går.Havila Shipping er i hardt vær og sliter med en gjeld som er vanskelig å betjene. Aksjen handles all-time low for 6,60 kroner, ned 1,05 prosent. Dette er ned 99,95 prosent siden toppnoteringen og illustrerer noe av risikoen i aksjemarkedet.Avocet Mining, et annet gjeldstynget selskap, handles også billigere enn aldri før. Aksjen omsettes for 6,54 kroner, ned 2,24 prosent.På all-time high-listen finner vi det chilenske oppdrettsselskapet Salmones Camanchaca som er opp 2,73 prosent til 69,98 kroner. Fisk smaker bedre enn noen gang på børsen, og aksjen som først ble omsatt i Oslo i februar har aldri stått høyere i kurs.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også