DNB gjentar kjøp på Grieg Seafood

DNB oppgraderer lakseaksje i forkant av kvartalstall.

DNB Markets oppjusterer kursmålet på Grieg Seafood-aksjen til 135 kroner pr aksje fra tidligere 115 kroner og gjentar en kjøpsanbefaling.Det går frem av en oppdatering tirsdag, ifølge TDN Finans.LES OGSÅ: Aksjer har steget mer enn 3.000 prosentMeglerhuset skriver at 3. kvartal ser ut til å bli en ny "transportetappe" for Grieg på veien mot høyere volumer og lavere kostnader. Unntaket er virksomheten i Finnmark, som DNB Markets tror har hatt et godt kvartal.- Vi tror kostnadene i 4. kvartal vil se vesentlig bedre ut når den nye generasjonen fisk blir høst. Sommeren og høsten var utfordrende i British Columbia, med høye temperaturer og algeproblemer. Vi tror Grieg håndterte disse problemene bra, men at lave volumer og økt dødelighet i regionen vil øke kostnadene, skriver meglerhuset videre.Grieg Seafood slipper tall for 3. kvartal 7. november.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også