DNB Markets anbefaler Hunter Group

Meglerhuset er bull.

DNB Markets tar i dag opp dekning av Hunter Group med kjøpsanbefaling og kursmål 5,30 kroner.- Selskapet sitter med en flåte bestående av syv nye VLCC-fartøy som skal leveres fra verftet i perioden 3. kvartal 2019-3. kvartal 2020. Fartøyene vil bli utstyrt med scrubbere i henhold til nye miljøkrav, og tilbyr etter vårt syn investorene en attraktiv eksponering i tankmarkedet fremover, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.- Vi venter at de nye fartøyene vil kunne oppnå høyere rater enn standard VLCC-fartøy, og at de samtidig vil kunne nyte godt av en økende spread i drivstoffkostnadene, heter det videre.Hunter Group stiger 5,4 prosent til 3,88 kroner i tidlig handel på Oslo Børs onsdag. DNB Markets ser dermed en oppside på 36-37 prosent i aksjen fra dagens nivåer.KjendistungtArne Fredly er største aksjonær i Hunter Group, med 26,01 prosent eierandel etter at han for et par uker siden passerte 100 millioner aksjer.Nest største aksjonær er Arne Blystad, som gjennom sitt Songa Trading sitter på over 30 millioner aksjer, tilsvarende 7,85 prosent eierandel.På aksjonærlisten finner vi også kjente navn som Sundt, Fredrik Halvorsen, Ketil Skorstad og Hermine Midelfart.Les også: Kjendisrush i Fredly-rederi


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også