DNB Markets gjentar kjøpsanbefaling på DNO

DNO har allerede innfridd produksjonsmålet for 2018. 

DNO steg 4,0 prosent på Oslo Børs tirsdag, mens aksjen hittil i 2018 har klatret 73 prosent. Dagen før selskapet slipper sin produksjonsoppdatering, er selskapet i fokus hos DNB Markets, som har en kjøpsanbefaling på aksjen. Q3-oppdateringen fra DNO kommer i morgen. Selskapet har allerede innfridd årets mål for produserte fat pr. dag og risikoen knyttet til estimatet for Q4 ligger etter vårt syn på oppsiden, skriver DNB Markets.Meglerhuset har et kursmål på aksjen på 20 kroner.  - Vi ser i tillegg muligheter for økte reserver. Produksjonsutviklingen i Peshkabir og indikert dybde i feltet vil kunne bety en økning i ressursgrunnlaget fremover. Kursen stengte i går på 16 kroner pr aksje og med en P/NAV på rundt 75 prosent er rabatten i forhold estimert netto underliggende verdi høy i forhold til det historisk.