Donald Trump raser på Forbes-liste

President Donald Trump speaks during a reception in the East Room of the White House in Washington, Wednesday, Sept. 12, 2018. (AP Photo/Susan Walsh) Susan Walsh

Ingen god butikk å være USAs president.

Forbes ventes om kort tid å slippe sin årlige liste over USAs 400 rikeste personer.Men allerede nå kan bladet fortelle at Donald Trump har rast 138 plasser på listen. Formuen har krympet med 1,4 milliarder dollar siden han annonserte sin presidentvalgkampanje i 2015.Trump skal nå være god for 3,1 milliarder dollar.Forbes skriver for eksempel at nesten alle leietakere har forlatt Trump Tower.Nike forlot sin flaggskipbutikk tidligere i år, og Ivanka Trumps accessories-forretning har også stengt dørene.Bladet forklarer blant annet nedgangen med at all den negative publisiteten har svekket Trumps personlige varemerke, samt at boomen i netthandel rammer eiendomsinvesteringer.


Les også