Elendigheten fortsetter i New York

Mer smerte på vei for investorene.

Børs

Den stygge skrellen på Wall Street i går har utløst kraftige børsfall verden over.- Folk kommer seg ut av de høytflyvende teknologiselskapene nå. Jeg tror folk er underhedget; mer smerte kan være foran oss, sa toppsjef Larry Benedict i The Opportunistic Trader til CNBC i går.Og mer smerte ser det ut til å bli.Futureshandelen på Wall Street peker nemlig mot nye, kraftige fall fra start torsdag.Dow Jones-futures faller rundt 200 poeng, noe som indikerer et fall på 300 poeng (rundt 1,1 prosent) i åpningen. S&P 500- og Nasdaq 100-futures peker også mot kraftige fall.Teknologiaksjer vil trolig stjele overskrifter igjen. Sektoren opplevde sin verste dag på syv år i onsdagens handel.Apple faller 1,9 prosent i førhandelen, Facebook 1,6 prosent, Amazon 2,4 prosent, Netflix 2,6 prosent, Twitter 2,5 prosent og Alphabet 1,2 prosent.Følg førhandelen her.

wall street
tech
dow jones
apple
facebook
amazon
netflix
Nyheter
Børs