Erling Neby. Foto: Finansavisen

Erling Neby; - Jeg har ikke brutt sammen i depresjon ennå

Hadde aksjer for 243 millioner ved inngangen av året.

Erling Neby, som bygget sin formue på import av Tivoli-radioer til Norge har syv millioner aksjer i Kongsberg Automotive, som siden inngangen av året er ned nær 33 prosent på Oslo Børs.DN har regnet seg frem til at verdien på aksjene hans i Kongsberg Automotive har falt med rundt fem millioner kroner den siste uken, men Neby sier til avisen at han ikke er bekymret.- Jeg har knalltro på den aksjen. Selskapet har aldri hatt større ordretilgang, så man må ikke bli historieløs. Jeg gikk jo inn til en kostpris på 2,80 kroner. Jeg har ikke brutt sammen i depresjon ennå, sier Neby.68-åringen påpeker overfor DN at han eier 100.000 aksjer i Aker, som så langt i år har en oppgang på godt over 70 prosent. Aker-aksjene hans har så langt i år steget 30 millioner i verdi.– Det har berget det inn, sier Neby.Neby sitter også med 4,5 prosent av aksjene i ABG Sundal Collier, der er han over én prosent i pluss hittil i år.NB! Påtroppende CEO i ABG Sundal Collier Jonas Ström ble intervjuet i helgespesialen av HegnarPodden.Klikk deg inn for å høre hele intervjuet:


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også