Får nei til felles selskap for kraftproduksjon

Forslaget om å gjøre Sogn og Fjordane Energiverk, BKK og deler av Hydro til selskapet Vestlandskraft får tommel ned.

Styret i Sogn og Fjordane Energi (SFE) tilrår eierne å si nei til å gå sammen med BKK og Hydro om et nytt, felles selskap for kraftproduksjon, het det i en melding fra SFE i slutten av september.Nå har saken vært oppe i en ekstraordinær generalforsamling i SFE, der det ble besluttet å si nei til å gå sammen med BKK og Norsk Hydro om et nytt, felles selskap for kraftproduksjon, ifølge TDN Direkt.Åtte av ni eiere stemte for å trekke seg fra drøftingen, opplyses det.«For SFE vil et nei bety slutten på utredningen som siden våren 2017 har vurdert et nytt stort kraftproduksjonsselskap på Vestlandet, med arbeidsnavnet Vestlandskraft», heter det i meldingen.