Facebook leverer bedre enn ventet

Aksjen stiger i etterhandelen

Etter børsslutt i USA tirsdag, la Facebook frem sine tall for tredje kvartal 2018. Selskapet slo forventningene på resultat, men nådde ikke helt opp på inntekter og brukeraktivitet. Resultatet per aksje ble på 1,76 dollar, mot ventet 1,47 dollar, ifølge CNBC. Inntektene beløp seg til 13,73 milliarder dollar, mot ventet 13,78 milliarder dollar. Antall daglige aktive brukere ble 1,49 milliarder, mot ventet 1,51 milliarder. Den gjennomsnittlige inntekten per bruker ble som ventet 6,09 dollar. -Vi skaper de beste tjenestene for private meldinger og "story" produkter, og det er store muligheter i video og handel også, sier Facebook-sjef Mark Zuckerberg.Aksjen falt først i etterhandelen, men stiger nå om lag to prosent. Så langt i år har Facebook-aksjen falt om lag 15 prosent, og siden toppen i slutten av juli har aksjen falt 33 prosent.Den største bekymringen den siste tiden har vært at veksten til selskapet skal avta etter flere år med sterke resultater.