Fitbit overrasker markedet

Trenings- og helseklokkeprodusenten Fitbit leverte bedre enn hva konsensus hadde forventet i 3. kvartal.

Fitbit-aksjen stiger kraftig i etterhandelen onsdag.Etter stengetid la selskapet frem tall for 3. kvartal 2018.Resultatet per aksje kom inn på 0,04 dollar, mot ventet minus 0,01 dollar.Omsetningen kom inn på 394 millioner dollar, mot 381 millioner dollar ventet blant analytikerne.Fitbit er mest kjent for sine fitnessklokker, men selskapet har også etablert seg som en markant aktør i smartwatch-segmentet.I 3. kvartal kom hele 49 prosent av omsetningen fra smartwatch, mot 10 prosent året før.Selskapet tok også opp guidingen for 4. kvartal, og forventer nå et resultat per aksje på mer enn 0,07 dollar.Omsetningen guides til å komme inn på mer enn 560 millioner dollar.Aksjen steg hele 7,01 prosent under handelen onsdag, og i etterhandelen fortsetter utviklingen opp 10,21 prosent til 5,21 dollar per aksje.Allikevel er det litt igjen til toppen i juni da kursen sto i 7,21 dollar per aksje.