Forvalter venter på kjøpsmulighet

Øyner utbytte.

Investeringsdirektør og forvalter av aksjefondet C Worldwide Norge, Pernille Skarstein Christensen, tror børsuroen vil fortsette en periode fremover, skriver DN.- Vi er i en svak undervekt i aksjer nå. Men det neste steget vårt vil være å kjøpe oss opp, og nå venter vi på en kjøpsmulighet. Den er ikke der helt ennå og det kan nok ta noen uker før vi kommer dit, sier hun.Hun bekymrer seg ifølge avisen mest for amerikanske aksjer, men har stor tro på norske, der hun trekker frem flere favoritter.Skarstein Christensen trekker frem Orkla før kapitalmarkedsdagen i London i morgen.- Da forventer vi at selskapet vil konkretisere planer for kostnadskutt. I tillegg har selskapet en robust balanse. Dette betyr at de har potensial for å gi ekstraordinært utbytte eller foreta oppkjøp. Selskapet prises nå med rabatt til sammenlignbare selskaper som gir et ekstra kurspotensiale, sier hun til DN.Forvalteren liker også Yara, og peker blant annet på en «veldig» begrenset tilbudsside frem til 2021.