Fred Olsen Energy-sjef avviser at de står på konkursens rand

Riggsjef i Fred. Olsen Energy avviser at oljeserviceselskapet står på konkursens rand.

Onsdag la Fred Olsen Energy frem kvartalstall som viste at selskapet doblet tapene i 3. kvartal. I tillegg opplyste selskapet om at to rigger vrakes.På kvartalspresentasjonen forsøkte Fred. Olsen Energy-sjef Ivar Brandvold etter beste evne å avvise faren for konkurs.- Nei, dette er ikke et gisp etter oksygen, svarte toppsjefen på spørsmål fra salen, ifølge DN.LES OGSÅ: Rustet opp rigg for milliardbeløp i 2015 - nå vrakes denDN skriver at den 3. juli i år ble alle selskapets rente- og avdragsbetalinger satt på hold, og riggselskapet er i forhandlinger bankene og eierne av selskapets milliard-obligasjonslån for å få på plass en løsning.Det var også budskapet til Brandvold, som påpekte at partene er i «tett dialog», men tør ikke si når en løsning kan ventes.– Det vil jo være uheldig hvis det drar ut i tid, og vi ønsker å få på plass en løsning så fort som mulig. Det er jo ikke bare vi som styrer agendaen, så det må bare ta den tiden det tar, sier riggtoppen til DN.Fred Olsen Energy har hatt et kraftig fall hittil i år, og er ned 89,6 prosent siden nyttår.