Frontline ny DNB-favoritt - anbefaler ni aksjer

To nye aksjer inn, én ut.

DNB Markets tar denne uken Equinor og Frontline inn i sin ukentlige portefølje av anbefalte aksjer.Telenor går samtidig ut av porteføljen.- I tankmarkedet ser vi nå at ratene styrker seg, og med sektoren på vei inn i en sesongmessig positiv periode ser vi muligheter for ytterligere oppgang i tiden fremover, skriver meglerhuset.Frontline stiger 3,0 prosent til 48,90 kroner på Oslo Børs mandag formiddag.DNB-analytikerne har en kjøpsanbefaling med kursmål 60 kroner, og ser dermed en oppside i aksjen på 22-23 prosent fra dagens nivåer.DNB-porteføljenBW OffshoreElkemEvryEquinorFrontlineGjensidigeLerøy SeafoodStorebrandYaraDNB-porteføljen har steget rundt 28 prosent hittil i år, mens Oslo Børs er opp rundt 15 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også