Hegnar: - Det er i den sektoren man skulle vært

En sektor drev Oslo Børs onsdag. Angrer Trygve Hegnar på at han solgte seg ut?

Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå viste at lakseprisen gjorde et hopp sist uke, og onsdag ble en god dag for norske lakseaksjer. Marine Harvest, Grieg Seafood, Norway Royal Salmon og Austevoll var alle i all-time-high på Oslo Børs i går. - Alle skal ha norsk laks, kommenterte Trygve Hegnar. LES OGSÅ: Slik går det med lakseprisen- Det er der man skulle vært. I den sektoren, fortsetter Trygve Hegnar, og ler. Han er tidligere aksjonær i Marine Harvest, men solgte aksjen da den stod i 140 kroner. - Jeg synes det er morsomt å se se. Vi har snakket om den sektoren i flere år. Nettopp hvor fascinerende de er i oppdrettssektoren, og hvor flinke de er langs kysten, sier Hegnar. (NB! Artikkelen fortsetter under video.)Hør hele Trygve Hegnars kommentar her: