Hegnar: - Man kan ikke si at korreksjonen er over

De amerikanske børsene åpnet solid opp mandag, men opptur snudde raskt til nedtur. Trygve Hegnar kommenterer børsutslagene i HegnarPodden børsspesial. 

- Man kan ikke si at korreksjonen er over, og at børsene er på vei opp igjen, sier Trygve Hegnar i HegnarPodden børsspesial, og fortsetter;- Det så vi faktisk i går. Jeg kvier meg for å si - hva var det jeg sa, ler Hegnar. Men rett skal være rett børsene på Wall Street som åpnet solid opp mandag ettermiddag, gjorde en helomvending i løpet av dagen, og endte kraftig ned.- Vi fikk en kraftig reaksjon på de amerikanske børsene i går. Dow Jones svingte 900 poeng på en dag, det er kjempe mye, men tilslutt endte børsen ned bare én prosent. Samtidig steg børsene i Europa og Oslo Børs steg 1,5 prosent.- Man kan ikke si noe entydig om hvor det går, men det viser at det er kjempeusikkert, sier Hegnar.Trygve Hegnar kommenterer hva som trigget helomvendingen på Wall Street-børsene, tech-tumulter, Donald Trump, handelskrig, ny straffetoll og geopolitisk usikkerhet, i HegnarPodden børsspesial under. Klikk deg inn under - eller abonnér på HegnarPodden i iTunes, Spotify eller SoundCloud for siste oppdatering på når vi slipper neste episode.