Hegnar: - Større risiko for at markedet kan falle mer

- Dette er ikke en kjøpsmulighet, mener Trygve Hegnar.

Det kraftige børsfallet på Wall Street onsdag, og som fortsatt torsdag, preget Oslo Børs.Hovedindeksen så rødt og endte til slutt ned 2,55 prosent. - Det en kraftig korreksjon. Folk merker det på pungen hvis de mister verdier for 2,5-3 prosent. Men det er ikke ti, det er ikke fem, og det er ikke 40.50, kommenterte Trygve Hegnar på økonominyhetene i går. - Det er noen som sier at hvis dette utvikler seg negativt kan markedet falle 50 prosent. De minnet samtidig om at etter finanskrisen i 2008 - utløst av Lehman-konkursen, falt Oslo Børs mer enn 60 prosent.- Er dette en kjøpsmulighet?- Børsfallet vi har hatt i dag? (red.anm: torsdag)? Ikke i det hele tatt, sier Hegnar, og fortsetter;- Det er mye større risiko for at markedet skal falle ytterligere. NB! Husk at du også kan abonnere på HegnarPodden i iTunes, Spotify og SoundCloud for daglige oppdateringer på nye episoder. Hør Trygve Hegnar kommentere børsfallet her:


Les også