Her er tallene fra ContextVision

ContextVision er ute med gledelige tall for 3. kvartal 2018.

Ultralyd. Hentet fra contextvision.com.

ContextVision melder om et resultat etter skatt på 0,35 millioner svenske kroner i 3. kvartal 2018, mot minus 0,83 millioner svenske kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,05 svenske kroner, mot minus 0,11 svenske kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 0,36 millioner svenske kroner, sammenlignet med minus 0,11 millioner svenske kroner i fjor.Driftsresultatet ble 0,36 millioner svenske kroner, mot minus 0,11 millioner svenske kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 21,88 millioner svenske kroner, sammenlignet med 18,03 millioner svenske kroner i 3. kvartal 2017.- Jeg er veldig stolt over at vi klarer å opprettholde et så sterkt fokus på våre kunders behov, samtidig som vi klarer å fokusere på våre FoU-mål. Konseptet for vårt første digitale patologiprodukt har fått mye positiv tilbakemeldinger, og vi ser en klar interesse for beslutningsstøtteverktøy basert på bildeanalyse, som har økt kraftig det siste året, sier Anita Tollstadius, adm. direktør for ContextVision.Her er rapporten og presentasjonen