Hexagon Composites-oppkjøp i USA

Sluker Denver-selskap.

Ålesund-baserte Hexagon Composites kjøper det ledende teknologitestselskapet Digital Wave Corporation, går det frem av en børsmelding fredag.Avtalt transaksjonsverdi er 7,5 millioner dollar (rundt 61,8 millioner kroner).Det Denver-baserte selskapet vil drives som et heleid selskap av Hexagons datterselskap i USA.Digital Wave Corporation omsatte for 3,8 millioner dollar i 2017, og fikk et justert driftsresultat før av- og nedskrivninger (EBITDA) på 0,4 millioner dollar.Med dette oppkjøpet kan Hexagon Composites fullt integrere testing og rekvalifisering av høytrykkssylindere.- Vi tror Digital Wave-teknologien har potensial til å nå «the holy grail» innen realtids overvåkning av komposittsylindere, sier Hexagon-direktør Jack Schimenti i en kommentar.Les mer her.