Høydeskrekk i New York

Stemningen har surnet betraktelig på Wall Street siden åpningen .Dow Jones er i skrivende stund ned 1,3 prosent (355 poeng) til 26.056,63, Nasdaq 2,1 prosent til 7.576,76, mens den bredere S&P 500-indeksen faller 1,2 prosent til 2.844,50.Et fall større enn 392 poeng vil tilsvare den verste dagen (målt i poeng) for Dow siden 6. april, da indeksen falt 572 poeng (eller 2,3 prosent).Frykten stiger«Fryktindeksen» VIX stiger til sine høyeste nivåer siden juni.Marketwatch har blant annet pekt på gryende rentefrykt blant investorene som en utløsende årsak til fallet.Den amerikanske «10-åringen» er på sine høyeste nivåer på syv år, og stiger til 3,22 prosent onsdag.Høydeskrekk i techInvestorene ser også ut til å ha fått høydeskrekk i teknologi.Amazon faller 3,7 prosent, Netflix 5,7 prosent, Facebook 1,9 prosent og Apple 1,4 prosent.- Folk kommer seg ut av de høytflyvende teknologiselskapene nå. Jeg tror folk er underhedget; mer smerte kan være foran oss, sier toppsjef Larry Benedict i The Opportunistic Trader til CNBC.Følg utviklingen her.