IAG tjente milliardsum

British Airways-eier International Airlines Group (IAG) melder fredag om et resultat etter skatt på 1.135 millioner euro i 3. kvartal 2018, mot 1.136 millioner euro i i 3. kvartal 2017.Resultat før skatt beløp seg til 1.419 millioner euro, mot 1.424 millioner euro.Justert driftsresultat endte på 1.460 millioner euro, mot 1.450 millioner euro i tilsvarende kvartal året før.IAGs driftsinntekter beløp seg i kvartalet til 7.140 millioner euro, mot 6.583 millioner euro i 3. kvartal i fjor.Les mer i rapporten her .- Da vil vi ikke ha aksjeneKonsernsjef Willie Walsh i International Airlines Group (IAG) forventer ikke at selskapet har eierandelen i Norwegian Air Shuttle innen august neste år, dersom det ikke skjer en transaksjon.Det sier han under en telefonkonferanse i forbindelse med IAGs kvartalsresultater fredag, ifølge TDN Direkt.- Hvis vi ikke har kommet til en ordning innen august neste år, og sannsynligvis tidligere, vil vi ikke ha de aksjene lenger, sier han til nyhetsbyrået, og viser til tidligere uttalelser der han skal ha sagt noe av det samme.