Innsiden risikerer Trøim-smell

Men økte til børsen sist uke.

Innsideporteføljen steg 1,31 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs var opp marginale 0,02 prosent.Forspranget på børsen øker dermed til 16,72 vs. 9,11 prosent oppgang hittil i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.To aksjer stegNykommeren Zalaris kunne notere seg for 5,1 prosent oppgang i sin første uke, og var bare én av fem aksjer som steg sist uke.Den andre var Haudemann-favoritten NRC Group.Jernbaneutbyggeren har vært i godt driv etter finsk oppkjøp , karakterisert av analytikere som «svært innvannende» for selskapet.Oppgangen sist uke ble 6,9 prosent, og aksjen er nå opp over 50 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen 11. mai.Trio så rødtInsr Insurance Group ble ukens tyngste aksje, med et fall på 3,0 prosent.Borr Drilling bidro også negativt, etter å ha gått tilbake 1,6 prosent.MPC Container Ships falt også, nærmere bestemt med 0,4 prosent.Borr-smellHovedindeksen på Oslo Børs står i skrivende stund i 871,53, og er dermed ned rundt tre prosent fra lunsjtider fredag.NRC Group har i samme periode falt 1,2 prosent, mens Borr Drilling på sin side har gått tilbake 8,4 prosent til 32,80 kroner.Insr Insurance Group er opp 3,1 prosent til 8,00 kroner.Zalaris er ned 6,3 prosent til 34,50 kroner, mens MPC Container Ships er ned 2,3 prosent til 43 kroner siden fredag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også