Innsiden slått av børsen igjen

Borr Drilling kan bidra til å snu negativ trend.

Innsideporteføljen falt 3,34 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 1,0 prosent.Porteføljen mister dermed enda mer av forspranget til børsen, men leder fortsatt med 17,5 vs. 14,0 prosent så langt i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Trio slått av børsenHaudemann-favoritten NRC Group falt nye 5,4 prosent i forrige uke, men er likevel opp 27,3 prosent siden 11. mai.Ukens svakeste aksje var Elkem, som falt 6,4 prosent. MPC Container Ships bidro også svært negativt, ved å falle 5,9 prosent.På den positive siden steg Borr Drilling 1,6 prosent, mens Insr Insurance Group falt marginale 0,2 prosent.Sistnevnte er opp 25,4 prosent siden aksjen ble tatt inn 17. august.Ny Trøim-oppgangHovedindeksen på Oslo Børs står i skrivende stund i 918,70, og er dermed ned rundt prosent fra lunsjtider fredag.Elkem har i samme periode falt 3,8 prosent.Insr Insurance Group er ned 2,6 prosent til 8,18 kroner.NRC Group har steget 1,7 prosent til 71,20 kroner.Borr Drilling har klatret 3,7 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens MPC Container Ships er opp 3,1 prosent til 46 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også