Investorene sultne på pølser

Stor interesse for nytt obligasjonslån blant institusjonelle investorer. 

Børs

Nordic Capital Partners II AS, holdingselskapet til oppkjøpsfondet Reiten & Cos eierandel på 33,4 prosent i Grilstad har plassert et nytt obligasjonslån i det norske markedet.Lånet på 300 millioner kroner opplevde, ifølge tilrettelegger Arctic Securities, stor etterspørsel fra institusjonelle investorer av høy kvalitet.- Transaksjonen beviser at det er mulig å finansiere minoritetsandeler i det nordiske obligasjonsmarkedet med "covenant-lette" strukturer, skriver Arctic på LinkedIn. Grilstad er den norske markedslederen innen spekemat, men har også høstet anerkjennelse blant annet for sine hamburgere.Ellers i produktsortimentet finnes alt fra diverse kjøttpålegg til pølser. Konsernet har om lag 450 ansatte og produserer kjøttvarer fra sine fabrikker i Trondheim, på Stranda, i Åsen, Brumunddal og Østersund i Sverige.Største eier er Jenssen Holding AS med en eierandel på 61,63 prosent.

arctic securities
grilstad
obligasjonslån
nordic capital
Nyheter
Børs