Jarle Sjo kritiserer Hydro

Onsdagen ble en elendig dag for DNB Norge, som forvaltes av Jarle Sjo.

Jarle Sjo forvalter DNB Norge. Fondet, som er niende største aksjonær i Hydro, mistet onsdag Hydro-verdier for nesten 150 millioner kroner som følge av kursraset i kjølvannet av meldingen om at Hydros produksjon av alumina i Brasil skal stenges helt ned.– Det kom overraskende på oss at de skulle stenge ned hele produksjonen på Alunorte, sier Sjo til DN.Han sier de ikke var klar over at Hydro var i ferd med å nå kapasiteten på deponiet.I september sa Hydro at de hadde to avtaler med brasilianske myndigheter.– Der sa de at det var en milepæl, sier Sjo til avisen.Han synes at informasjonen fra selskapet har vært mangelfull.- (..) Jeg synes godt de kunne varslet om telefonkonferanse på morgenen, for da slipper du at markedet får en hel dag på seg til å spekulere. Samtidig har jeg forståelse for at det er vanskelig for selskapet å informere markedet gitt uvissheten rundt det juridiske, sier Sjo.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også