- Jeg orker ikke å holde på sånn lenger.

Den avtroppende XXL-sjefen innrømmer at han nå er lei.

Onsdag ble det kjent at Fredrik Steenbuch slutter som adm. direktør i XXL-konsernet og at ny adm. direktør blir Ulf Bjerknes.Steenbuch forteller til Nettavisen at han merket at han mistet motivasjonen til å være XXL-sjef allerede i 2014, året da selskapet gikk på børs.- Jeg skjønte at det her er ikke det jeg skal drive på. Det er ikke det jeg finner motiverende å sitte i en svart bil i London og kjøre fra investormøte til investormøte, sier Steenbuch til Nettavisen.- Når du begynner å miste motivasjonen, så er det livsfarlig. Så det er bra at jeg nå får avløsning, sier han videre.Før han kom til XXL i 2007 var han blant annet med å bygge opp Elgiganten i Sverige før han meldte overgang til Elkjøp-eieren Dixons Carphone i Storbritannia.- Jeg orker ikke å holde på sånn lenger. Jeg kommer til å savne dere journalister og analytikere, men ikke flyplasser og kofferten min, sier Steenbuch til avisen.