Jekker opp og anbefaler «kjøp» av Norwegian

Analytikerne i DNB Markets tar grep.

Rapporten for 3. kvartal fra Norwegian var etter DNB Markets' syn blandet, men med de underliggende tallene like i underkant av forventningene.«Billettbestillingene fremover var dempet og ledelsen justerte i tillegg kostnadsguidingen noe opp i henhold til endringer i oljepris og valutakurser», skriver analytikerne i morgenrapporten.Les også:  Spår aksjen opp over 70 prosentKursen stengte i går på 211,80 kroner og på tross av gårsdagens løft mener analytikerne risikobildet i aksjen nå ser mer attraktivt ut.«Vårt estimat for summene av delene tilsier en verdi på 312 kroner per aksje inkludert fremtidige leveringer, og 198 kroner per aksje ekskludert de samme leveringene», heter det.DNB Markets tar anbefalingen opp fra «hold» til «kjøp» og justerer kursmålet fra 245 til 250 kroner.