Kraftig resultatforbedring for Twitter, men..

Twitter er ute med tall for 3. kvartal.

Twitter fikk et justert resultat på 0,21 dollar per aksje i tredje kvartal 2018, mot ventet 0,14 dollar per aksje, ifølge Thomson Reuters.Omsetningen kom inn på 758,1 millioner dollar, mot ventet 702,6 millioner dollar.Twitter hadde 326 millioner aktive brukere i tredje kvartal 2018, som er en nedgang sammenlignet med i fjor da selskapet hadde 330 millioner aktive brukere. Sammenlignet med forrige kvartal, er det en nedgang på fem millioner aktive brukere.Ifølge Twitter skyldes nedgangen blant annet Europas nye GDPR personvernregulering, selskapets innsats for å skille ut samtaler som inneholder kvinnehat og rasisme på plattformen, og tilpasninger for å redusere automatisert bruk. Det skyldes også et «teknisk problem» som reduserte hvor mange varslinger folk mottar.For fjerde kvartal guider selskapet en justert ebitda på 320-340 millioner dollar og en ebitda-margin på 39-40 prosent.Twitter stiger 13,86 prosent i førhandelen.Her er rapporten