Kursoppgang etter Hexagon-skuffelse

Trykker litt på gassen etter kvartalstall.

Hexagon Composites la onsdag morgen frem tall for 3. kvartal.Det Ålesund-baserte selskapet doblet bunnlinjen, men omsetningen og driftsresultatet var betydelig svakere enn i samme periode i fjor.- Tallene er isolert svakere enn ventet, men aksjen er likevel opp, sier Leif Eriksrød i en kommentar til Hegnar.no.Eriksrød forvalter fondene Alfred Berg Norge og Alfred Berg Aktiv, som er hhv. 14. og 20. største aksjonær i Hexagon Composites.Totalt har fondene nærmere 2,18 millioner aksjer i selskapet, noe som tilsvarer en eierandel på rundt 1,3 prosent.- Selskapet guider bra fremover på kjøretøysegmentet, som var svakt i 3. kvartal, legger Eriksrød til.Dette kan være årsaken til at Hexagon-aksjen stiger 2,2 prosent til 25,05 kroner onsdag ettermiddag, noe mer enn Oslo Børs.Så langt i 2018 er aksjen derimot ned 7,6 prosent, mens den har falt 5,6 prosent de siste 12 månedene.