Lavo oppdaterer markedet

- Vi tror det er store muligheter i krysningen av blokkjede og nye medier, sier gründer Tom Roger Sokki.

Børs

Lavo skriver i en melding at selskapet utforsker mulighetene knyttet til gjennomføring av en «Initial Coin Offering» ('ICO') med digitale tokens, basert på blokkjede-teknologi.Nyheten sender aksjen opp 14,39 prosent til 0,64 kroner på Merkur Market.- Vi tror det er store muligheter i krysningen av blokkjede og nye medier. Vi tror det kan ligge et stort potensial i dette universet, og det ønsker vi å utforske grundig, sier gründer Tom Roger Sokki.Lavo opplyser at det vil se på mulighetene for å kunne utstede en Lavo-token, basert på blokkjede, og hvilke potensielle muligheter dette kan medføre.- Selskapets styre innehar betydelig kompetanse knyttet til dette universet, blant annet gjennom nåværende styremedlem Xavier Latil, som er sjef i The Blockchain Group, skriver selskapet. Lavo har blitt invitert til å delta på konferansen «The Block Chain Day» i Paris hvor gründer Tom Roger Sokki vil holde en presentasjon. 

lavo
Nyheter
Børs