Løfter kursmålet på NRC Group

Meglerhus er positive og ser pen oppside.

Danske Bank Markets oppjusterer sitt kursmål på NRC Group-aksjen til 93 kroner fra tidligere 83 kroner, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset ser dermed en oppside på 21,4 prosent fra dagens nivåer.Danske Bank gjentar en kjøpsanbefaling.Analytikerne i Danske Bank mener kjøpet av finske VR Track utgjør et solid steg mot selskapets visjon om å bli den ledende aktøren i det nordiske markedet.«Vi finner kjøpet attraktivt gitt et sterkt strategisk rasjonale og utsikter til markedsvekst og gode marginer», skriver Danske Bank.Også DNB Markets oppgraderer anbefalingen på aksjen til kjøp fra hold og oppjusterer kursmålet til 90 kroner fra 75 kroner i en oppdatering publisert torsdag.NRC-aksjen stiger i skrivende stund 1,06 prosent til 76,60 kroner.Aksjen har det seneste året steget 29,58 prosent, og har så langt i år klatret 28,53 prosent.


Les også